Choď na obsah Choď na menu
 


Monique Coleman

14. 4. 2009
Monique Adrienne Coleman (narozený 13. listopadu 1980) je americká herečka a tanečnice známá jako jedno z co-hvězd v High School Hudební filmy, ve které hraje Taylor McKessie. Coleman má také opakující se roli v Suite Life na Zack & Cody jako školní dívka názvem Mary-Margaret. Ona také soutěžili ve třetím vydání ABC to tanců s hvězdami, dokončovací práce na čtvrtém místě. Je známo, že jsou dobře mluví a doplňovat v průběhu rozhovorů.Obrázok

Celé meno: Monique Adrienne Coleman
Dátum narodenia: 13.11.1980 (škorpión)
Miesto narodenia: Kolumbia
Vek: 28 rokov
Profesia: speváčka,herečka

Životopis

Monique dostala hlavnú rolu v Disney Channel Originálny film High School Musical (Muzikál zo strednej kde sa tiež preslávila ako Taylor McKessie.Tiež si zahrala v The Suite Life of Zack & Cody ako Mary-Margaret spoločne so Zacom Efronom a Ashley Tisdale. Tiež sa zúčastnila v TV show Dancing with the Stars.
Skončila na 4.mieste! Začala s hraním veľmi skoro. Chodila do Workshop Theatre School of Dramatic Arts (herecká škola). Zahrala si tam celkom v 15 hier.Potom odišla do Heathwood Hall Episcopal School a neskôr navštívila univerzitu DePaul v Chicagu. Nechodila do normálnej základnej a strednej školy, ale do hereckých škôl.Bola prvýkrát nominovaná ako najmladšia herečka v Hollywoodu z filmu The Ditchdigger's Daughters.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.